Bij Chez Freddy art & design op de Wagenweg 44 in Haarlem ontmoeten kunst & design elkaar. Fotografie, schilderijen, outsider art, beeldende kunst en design objecten. Bij Chez Freddy blijf je om je heen kijken. Als je op zoek bent naar iets unieks of bijzonders dan ben je hier aan het juiste adres. Tijdens de zomermaanden is de expositie ‘Zomergasten’ te bezoeken.

Outsider art kunstenaar Edward Teeuw laat zijn prachtige kleurrijke werk zien gemaakt met acryl stift en of potlood. Hij exposeerde reeds o.a in Parijs, Londen, Denemarken en Belgiƫ. Er is werk opgenomen in collecties in diverse musea. Gezichten in kubistische stijl met een grote link naar Afrikaanse kunst, spelen in zijn werk een hoofdrol (outsider art/ art brut).

 De Haarlemse reisportret-fotograaf Rob Verhagen laat een aantal van zijn prachtige werken zien die hij tijdens zijn reizen in Zuid-Afrika, EthiopiĆ« en India heeft gemaakt. In de enkele secondes die hij onderweg soms krijgt weet Rob portretten te maken die intrigeren en enorm raken.

In de beelden tuin vind je de bijzondere en kleurrijke beelden van Peter Bartels. Bij de beelden van Peter staan relaties centraal met thema’s als vriendschap of tederheid.

Of je nu op zoek bent naar een bijzonder cadeau, een kunstwerk of zoekt voor je interieur. Dat kan allemaal. Kom langs in de gallery & winkel of kijken op www.chezfreddy.nl.

Chez Freddy art & design | Wagenweg 44| 2012 NE Haarlem |+31(0)624670725| www.chezfreddy.nl|Lousanne@chezfreddy.nl