ABOUT

Chez Freddy Art & Design kijkt elke dag uit naar nieuwe ontdekkingen. De galerie & winkel bevindt zich in Haarlem op de Wagenweg 44 en is gestart door Lousanne Schep.

Je vindt hier indrukwekkende werken gemaakt door allerlei kunstenaars en prachtige ontwerpen van diverse ontwerpers. Bij het samenstellen van de expositie en collectie brengt Lousanne regelmatig bezoeken aan ateliers  en werkplaatsen van kunstenaars en ontwerpers.

Naast hedendaagse is er bij Chez Freddy ook ‘Outsider Art’ (Art Brut). Outsider Art gaat over intuïtieve kunst, authenticiteit en puurheid; kunst gemaakt door kunstenaars die om diverse redenen geen opleiding hebben genoten, soms buiten de maatschappij staan en die hun eigen vormtaal hebben ontwikkeld. Erg bijzonder want ze creëren vanuit het hart en geest, ongeremd, obsessief of juist met humor. Kunstwerken van vele Outsider artiesten gaan inmiddels de hele wereld over.

De design collectie is samengesteld uit ontwerpen van diverse creatieve en innovatieve ontwerpers. Van kleinere accessoires, verlichting, handgemaakte producten tot meubels op maat. Niet alles kunnen we op locatie laten zien maar vraag gerust naar de mogelijkheden als je iets zoekt.

Lousanne bezoekt vele beurzen, ateliers, musea en art weeks in binnen en buitenland en hier heeft de liefde voor design, schilderkunst en fotografie zich verder ontwikkeld. Chez Freddy art & design heeft als doel dit te delen met de buitenwereld.

 

Openingstijden:

Donderdag 13 u – 17 uur

Vrijdag   13 -17.30 uur

 Zaterdag 12-17 uur

Check altijd de website voor de laatste update ivm mogelijke afwezigheid ivm beurzen of vakantie.

Gesloten op vrijdag 9 oktober

Foto credits: Marte Visser

Chez Freddy Store & gallery Haarlem

Wagenweg 44 | 2012 NE Haarlem | Nederland | hello@chezfreddy.nl | +31(0)624670725

KvK: 53232720 | BTW: 195893074B02 | IBAN: NL24INGB0009276280