De Champ kruk van JOKJOR Design is ontworpen door Olav van Lede en ze zijn niet alleen mooi om te zien maar ook nog eens heel handig. Binnen no time verandert de kruk in een koeler voor je drankjes, een handige opberger of bijzettafel.

De krukjes zijn er in het groen, zwart of wit en heeft deksels in verschillende leuke kleuren en materialen. De Champ is met al zijn mogelijkheden, kleur en met een zithoogte van 45 cm ontworpen voor eigenlijk iedereen. Het is een leuk, praktisch, visueel en ergonomisch goed doordacht.

Afhankelijk van de behoefte kan de Champ gebruikt worden als (bijzet)tafeltje, zitje of als opbergruimte. Door de holle dubbelwandige ruimte en een stop onderin kan de kruk ook gebruikt worden als koeler voor meerdere (wijn)flessen. Door het verwijderen van de siliconen stop kan (regen)water makkelijk ontsnappen uit de kruk. Je schuift hem makkelijk aan als extra zit plek binnen aan de eettafel maar even makkelijk neem je hem weer mee naar buiten.

Bij vaderdag gaat het uiteraard om het gebaar. Een knuffel, een tekening of ontbijtje op bed. Maar er niets mis mee om dit te combineren met een leuk cadeau. (Eentje die jij stiekem ook leuk vindt).

Je kan de krukken bekijken bij Chez Freddy art & design op de Wagenweg 44 in Haarlem of op www.chezfreddy.nl